Get Adobe Flash player
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi129
mod_vvisit_counterIeri376
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta2125
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta2182
mod_vvisit_counterLuna aceasta7768
mod_vvisit_counterLuna trecuta7207
mod_vvisit_countertoate zilele1056657

We have: 35 guests online
IP: 54.162.229.109
 , 
Astazi: Mar 23, 2018

Finantare

  altFinantarea Serviciului Public Salvamont Neamt se face de catre Consiliul Judetean Neamt in baza ART. 16 din H.G.77/2003 (1) Finantarea serviciilor publice judetene sau locale SALVAMONT, inclusiv dotarea si echiparea cabanelor cu aparatura, instrumente si materiale necesare desfasurarii activitatii, se face din bugetele proprii ale judetelor sau din bugetele locale, dupa caz.
  La sfarsitul anului bugetar, conducatorul unitatii prin consultare cu economistul va elabora propunerea de buget pentru anul urmator.
  Acesta este defalcat pe capitole si sustinut de o nota de fundamentare . De obicei in afara cazurilor in care se modifica bareme de echipare sau organigrame se merge pe o crestere in concordanta cu rata inflatiei.         Exceptie face parte numai capitolul de propuneri cu privire la investitii. Bugetul se aproba prin sedinta Consiliului Judetean Neamt. (Anexa 4.6)
  Conducatorul institutiei ( seful serviciului) este ordonator secundar de credite, bugetul este aprobat de catre plenul Consiliul Judetean.
  Ordonatorul secundar face in baza bugetului aprobat o solicitare de descoperire de credite la inceputul fiecarui trimestru . Sumele prevazute sunt transferate in contul de trezorerie al unitatii .
  Cheltuielile ulterioare sunt angajate cu respectarea legii bugetului si a achizitiilor publice de catre seful serviciului , controlul financiar preventiv fiind aplicat de catre economist.

( Raul Papalicef-Managementul Operatiunii de Salvare Montana/2008)